Privatlivspolitik

I vores politik for persondata og privatliv kan du læse, hvordan vi behandler dine oplysninger i Dansk Flise Lager.
Vi registrerer, behandler, opbevarer og sletter altid persondata i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig
Dansk Flise Lager ApS er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.
Spørgsmål om persondata kan rettes til:
Caspar Rasmussen
Dansk Flise Lager
Friis Hansens Vej 12A
7100 Vejle
73709203
post@danskfliselager.dk

Typen af personoplysninger
Typen af de oplysninger, vi behandler om dig, afhænger af tjenesten, du bruger.
Når du besøger vores website, bruger vi cokies til at samle statistik over brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og forbedre vores indhold og bruge vores viden i eksempelvis målrettede annoncer. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles.

Webshop:
Vi indsamler oplysninger som navn, e-mailadresse, privatadresse, mobil nr., oplysninger tilknyttet din valgte betalingsmetode og købshistorik.

Nyhedsbrev:
Vi indsamler navn, e-mailadresse, postnummer/by, interesseområder, fødselsår. Nyhedsbrevet udsendes via Klaviyo.

Hvad bruges dine oplysninger til?
Vi indsamler og anvender dine oplysninger til følgende formål / til at varetage følgende formål: Du vil modtage markedsføring via email omkring vores varekatalog

Gennemførelse af ordrer i vores webshop:
– Fremsendelse af ordrebekræftelse pr. e-mail
– Fremsendelse af varer i henhold til den leveringsmetode, du har valgt
– Fremsendelse af faktura
– Reklamationer og returnering af varer
– Gennemførelse af sikker betaling i forbindelse med ordre i vores webshop

Nyhedsbrev:
– Fremsendelse af nyhedsbreve

Adfærdsbaseret kommunikation via e-mail
– Købsanbefalinger baseret på tidligere køb
– Interessemails vedr. relevante interesseområder eller produkter
– Tabt kurv e-mails

Kundeklub:
– Administration af dit medlemskab
– Særlige klubtilbud
– Invitation til deltagelse i test af produkter
– Udsendelse af nyhedsmail
– Fødselsdagshilsen på din fødselsdag

Markedsføring:
– Individuel markedsføring af vores produkter og ydelser samt målretning af skræddersyede tilbud og ydelser.

Behandlingsgrundlag
Vi opbevarer kun dine persondata efter samtykke fra dig og vi behandler kun dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • For at kunne opfylde en aftale med dig om levering af produkter
  • For at kunne overholde gældende lovgivning, eks. Bogføringsloven
  • Hvis det følger af en tilstrækkelig legitim interesse
  • Hvis vi har fået samtykke til at behandle oplysningerne

Hvem deler vi oplysningerne med?
Som udgangspunkt er det Dansk Flise Lager, der står for behandlingen af dine oplysninger.
I visse tilfælde kan Dansk Flise Lager dog vælge at lade underdatabehandlere stå for behandlingen eller lade underdatabehandlere tilgå systemer, hvor dine oplysninger opbevares. Eksempler herpå er vores leverandører af IT-services, eksterne revisorer, Facebook og Google med henblik på annoncering samt offentlige myndigheder, såfremt det er påbudt os ved lov.

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer altid dine oplysninger, så de kun er tilgængelige for de medarbejdere og eventuelle underdatabehandlere, som det er relevant for. Vi opbevarer som udgangspunkt dine oplysninger i elektronisk form.

Undtagelse dertil er vores Kundekartotek, som forefindes i fysisk form hos en lang række af vores forhandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med de af vores forhandlere, som har vores Kundekartotek – og disse forhandlere er instrueret i, hvordan de bruger og opbevarer kartoteket.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Som udgangspunkt opbevarer vi dine oplysninger i fem år. Giver anden lovgivning grundlag for en længere opbevaring kan dette finde sted.
De oplysninger, vi har registreret om dig i vores Kundekartotek opbevarer vi i to år.
De ultralydsbilleder, du har bedt os gemme, opbevarer vi, så længe du ønsker det.

Dine rettigheder
I henhold til Persondataforordningen har du ret til indsigt i de oplysninger, vi har om dig – samt berigtigelse heraf, sletning af persondata (se nedenfor), dataportabilitet samt:

  • Mulighed for at trække dit samtykke tilbage
  • Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning.
  • Mulighed for at gøre indsigelse mod profilering.
  • Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.
  • Du kan anmode om at få slettet dine personoplysninger hos Dansk Flise Lager. Din anmodning bliver imødekommet såfremt ét af følgende kriterier gør sig gældende:
  • Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for databehandlingen),
  • Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt oplysningerne bliver behandlet ulovligt.
  • Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at rette henvendelse til os på post@danskfliselager.dk
  • Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde, eller at din indsigelse bliver imødekommet – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.