Vareprøver

 

Er du i tvivl, om én eller flere fliser passer til dit projekt, kan du altid låne fliser med hjem og lægge til dine møbler osv. for at se, hvordan den tager sig ud i dit hjem. (Vareprøver kan kun hentes i Vejle) Har du ved svært at besøge vores showroom i Vejle pga. afstand eller lign., er det muligt at bestille vareprøver. Vi sender til alle brofaste øer i DK.

 

Vareprøver kan kun bestilles telefonisk eller pr. mail !

 

På grund af vores lave pris struktur, er det dog nødvendigt for os at opkræve kr. 500,- inkl. moms og fragt for vareprøver. ( max. 4 fliser )

 

Der tilsendes en faktura på kr. 500,-. Når denne betaling er registreret hos os, afsender vi prøverne til din adresse.

 

Vores anbefaling:
At købe gulve er en stor beslutning. Gulvet er én af de mest sete flader i huset, og danner den stemning som du ønsker i dit nye hjem.
Derfor vil det altid være det bedste valg, at bruge et par timer på at besøge vores lager / showroom. 
Ofte har man låst sig fast på en farve, størrelse, overflade osv., men vores erfaring viser, at mange af vore kunder ændrer deres første ønsker til noget helt andet, når de oplever vores store udvalg.

Vi har stor ekspertise til at rådgive på alle fronter, og vil det rigtig gerne. Så velkommen på Friis Hansens Vej 12 i Vejle. Vi glæder os til en flisesnak, og selvfølgelig har vi frisk kaffe på kanden.