Vareprøver

 

Er du i tvivl, om én eller flere fliser passer til dit projekt, kan du købe vareprøver/hele fliser med hjem og lægge til dine møbler osv. for at se, hvordan den tager sig ud i dit hjem. Vi giver 50% rabat på op til 4 stk. forskellige vareprøver. Vareprøverne er hele fliser, så du får det helt rigtige billede af sammensætningen, når du skal vælge den rigtige flise. (Vareprøver kan kun hentes fra lageret i Vejle)

 

Har du svært ved at besøge vores showroom/lager i Vejle pga. afstand eller lign., er det muligt at bestille vareprøver. Vi sender til alle brofaste øer i DK.

 

Vareprøver kan kun bestilles via mail til post@danskfliselager.dk !

 

På grund af vores lave prisstruktur, er det dog nødvendigt for os at opkræve kr. 500,- inkl. moms, fragtomkostninger, palle og for vareprøverne. ( max. 4 hele fliser op til str. 60*60 )

Ønskes der vareprøver over str. 60*60 opkræves der 1000.- (Max. 4 hele fliser over str. 60*60) Dette gælder dog ikke på str. 120*120, bestillingsvarer eller BIG+ fliser, der sendes ikke vareprøver herpå.

 

Der tilsendes en faktura, når denne betaling er registreret hos os, afsender vi prøverne til din adresse.

 

Vores anbefaling:
At købe gulve er en stor beslutning. Gulvet er én af de mest sete flader i huset, og danner den stemning som du ønsker i dit nye hjem.
Derfor vil det altid være det bedste valg, at bruge tiden der skal tid, og besøge et af vores showrooms.
Ofte har man låst sig fast på en farve, størrelse, overflade osv., men vores erfaring viser, at mange af vore kunder ændrer deres første ønsker til noget helt andet, når de oplever vores store udvalg.

Vi har stor ekspertise til at rådgive på alle fronter, og vil det rigtig gerne.

Besøg vore showrooms, som har "åbent " alle ugens dage fra 8.30 - 21.00

Se mere info ved at trykke på ønsket showroom:
Friis Hansens Vej 12 i Vejle

Falkevej 32 i Køge.

Vi glæder os til at se dig til en god flisesnak.